Site icon Editia de Dimineata

Premieră în lumea modei: London Fashion Week se va desfășura online

MILAN, ITALY - SEPTEMBER 22: Bella Hadid walks the runway at the Roberto Cavalli show during Milan Fashion Week Spring/Summer 2019 on September 22, 2018 in Milan, Italy. (Photo by Daniele Venturelli/WireImage)

Din cauza pandemiei provocate de Coronavirus, foarte multe evenimente, fie că este vorba de cele sportive, muzicale sau de fashion, au fost anulate. Printre aceste evenimente se numără și London Fashion week care trebuia să aibă loc în iunie și în septembrie.

Cu toate acestea, British Fashion Council a anunțat că evenimentul va putea fi văzut pe o platformă online. Această platformă conține interviuri, jurnale ale designerilor, cursuri online și showroom-uri digitale. O premieră în acest an este că evenimentul va putea fi văzut de publicul din întreaga lume.

„Este esențial să privim viitorul și oportunitatea de a schimba, colabora și inova. Multe dintre afacerile noastre au îmbrățișat întotdeauna London Fashion Week ca o platformă pentru nu doar moda, ci și pentru influența sa asupra societății, identității și culturii. Actuala pandemie ne conduce pe toți să reflectăm mai cu tărie asupra societății în care trăim și a modului în care dorim să ne trăim viața și să construim afaceri atunci când trecem prin asta. Cealaltă latură a acestei crize, sperăm că va fi despre sustenabilitate, creativitate și produs pe care îl prețuiești, îl respecți, îl prețuiești. Prin crearea unei platforme culturale pentru săptămâna modei, adaptăm inovația digitală pentru a se potrivi cel mai bine nevoilor noastre de astăzi și a ceva pe care să ne construim ca o vitrină globală pentru viitor. Designerii vor putea împărtăși poveștile lor și pentru cei care le au, colecțiile lor, cu o comunitate globală mai largă; sperăm că, precum și perspective personale asupra acestei perioade dificile, vor fi inspirații în bucketloads. Pentru asta este cunoscută moda britanică”, a declarat Caroline Rush, director executiv BFC, conform elle.ro.

Sursă foto cover: zeitblatt.com

Exit mobile version