Site icon Editia de Dimineata

Premieră la Teatrul Ion Creangă: Lampa lui Aladin

O nouă premieră la Premieră la Teatrul Ion Creangă. Spectacolul muzical adresat copiilor cu vârsta de peste 6 ani, „O mie şi una de nopţi – Lampa lui Aladin”, vine pe 5 şi 6 iunie, de la ora 11,00, pe scena Teatrului Naţional de Operetă şi Musical „Ion Dacian”.

Conform unui comunicat al teatrului, propunându-şi să păstreze ce este mai bun din aceste lumi plăsmuite, spectacolul scoate în evidenţă esenţa poveştii lui Aladin şi a lămpii sale fermecate pe fundalul extraordinar al aventurilor şi legendelor adunate în paginile celor „O mie şi una de nopţi„.

Spectacolul îşi găseşte inspiraţia în numeroasele interpretări care au recompus universul lui Aladin în imaginarul tinerilor spectatori în ultimele decenii: de la feeria animată a desenelor lui Walt Disney, la filme care transformă în realitate străzile din imaginarul Agrabah, la spectacole de teatru radiofonic care vorbesc despre Aladin cel cu stea în frunte.

Din distribuţie fac parte Vlad Linţă/Tudor Morar (Aladin), Eliza Teofănescu (Prinţesa Jasmine), Marius Nănău (Vrăjitorul), Valeria Stoian, Ciprian Niculae (Geniile lămpii), Liliana Donici (Covorul), Andra Mirescu (Şeherezada), Claudian Şiman (Şehreiar), Claudia Revnic (Zobeida), Ioana Ginghină (Cadâna), Voicu Hetel (Sultanul), Maria Ţăran, Nicoleta Rusu (Papagalii), Oliviu-Cristian Bughiu (Calaf).

Biletele pentru reprezentaţiile din data de 5 şi 6 iunie sunt disponibile pe www.entertix.ro şi www.myticket.ro sau la Casa de bilete a Teatrului „Ion Creangă”.

Exit mobile version