Site icon Editia de Dimineata

Premieră mondială în Motorsport. Românca de 14 ani a ajuns în Cartea Recordurilor

Alice Ene scrie istorie în Motorsportul românesc și mondial! „Regina Europei” la drift a ajuns în celebra Guinness World Records datorită performanței extraordinare obținute în 2021, când a cucerit titlul european, la doar 14 ani și 79 de zile!

„Încă nu realizez că sunt în Cartea Recordurilor. Și prietenii mă întreabă cum mă simt. Eu sunt aceeași Alice, un om normal” – a declarat Alice Ene, campioană europeană la Drift.

 Alice a primit vestea cea mare în urmă cu câteva zile, scrie RADOR.

„De un an facem demersuri, am trimis multe dovezi către cei de la Guiness World Records și am primit un mail, prin care îmi spuneau că cererea mea a fost acceptată, iar recordul meu este oficial în Cartea Recordurilor”– Alice Ene, campioană europeană la Drift.

Tatăl lui Alice, Sorin, cel de la care tânăra a moștenit pasiunea pentru drifturi, nu mai avea speranțe că performanță lui Alice ar putea fi certificată în celebra carte cu recorduri mondiale.

„Nu ne mai gândeam că ar putea să se întâmple. Apoi am primit vestea că acest record s-a certificat și în câteva săptămâni am primit și certificatul” – Sorin Ene, campion național de drift, fondatorul primei Școli de Drift din România. 

Exit mobile version