Site icon Editia de Dimineata

Premieră pe Cluj Arena: Andre Rieu, un concert extraordinar

Celebrul Andre Rieu va avea primul concert la Cluj, pe 5 aprilie 2019, iar biletele vor fi puse în vânzare de joi.

„Starul mondial Andre Rieu este fără îndoială unul dintre cei mai populari muzicieni internaţionali ai momentului. Cunoscut ca fiind „Regele Valsului” din Mexic până în Australia, Andre Rieu susţine concerte în prezenţa a peste 600.000 de spectatori pe an, depăşind numărul spectatorilor care asistă la concertele superstarurilor internaţionale ca: Bruno Mars, AC/DC sau Rihanna. Andre Rieu vine pentru prima dată la BT Arena din Cluj-Napoca pe 5 aprilie 2019, de la ora 20,00, într-un nou concert memorabil ce face parte din turneul mondial 2019. Biletele vor fi disponibile începând de joi, 29 noiembrie, la ora 10,00 şi vor putea fi achiziţionate atât online de pe www.eventim.ro sau www.andrerieu.com, precum şi din magazinele partenere EVENTIM din toată ţara: Orange, Vodafone, Germanos, Librăriile Cărtureşti şi Humanitas, magazinele Carrefour şi benzinăriile OMV, la casa de bilete din Iulius Mall, la preţuri ce pornesc de la 200 lei, în funcţie de categoria de loc”, se arată într-un comunicat transmis de organizatori.

Muzicianul are peste 40 de milioane de CD-uri şi DVD-uri vândute, a fost de 30 de ori numărul 1 în topurile internaţionale şi are 500 de discuri de platină.

„Muzica şi valsul reprezintă o parte foarte importantă în viaţa mea. Dacă o melodie îmi atinge sufletul, cu siguranţă îl va atinge şi pe al dumneavoastră. Această muzică îmi permite să aduc emoţie şi bucurie în sufletele oamenilor, peste tot în lume. În concertele mele totul este permis: râsul, plânsul, dansul, cântatul. Emoţiile reprezintă secretul succesului meu”, a declarat Andre Rieu, potrivit Agerpres.

Exit mobile version