Site icon Editia de Dimineata

Premieră radio: în Ajunul Crăciunului, Lucian Mîndruță vă așteaptă cu familia, la Digi FM

După două turnee care l-au plimbat prin toată România, după nenumărate ture cu bicicleta și după un maraton al donațiilor cum rar a mai făcut un singur om, la radio, Lucian Mîndruță petrece Ajunul Crăciunului, în direct, la Digi FM, alături de familia sa.

Vinerea aceasta, în premieră radio, pe 24 decembrie, în Ajunul Crăciunului, Lucian Mîndruță va realiza emisiunea alături de soția sa, Ioana, și băieții lor, Matei și Mihai.

Deoarece sărbătoarea Crăciunului este despre familie și timp petrecut împreună cu cei dragi, Lucian a hotărât ca anul acesta să povestească despre Ajunul Crăciunului și tradițiile care se respectă cu sfințenie, an de an, ajutat de băieții și soția sa.

„Vreau să-i pun și pe ei să vorbească la radio, să vadă cum e!”

„Fac emisiune de Crăciun cu familia mea anul acesta. Ca să-i îndemn și pe ceilalți să se strângă pe lângă familiile lor, mai ales pentru că mulți vor fi probabil în drum spre case la ora la care voi face eu emisiune. Apoi și pentru că mă simt vinovat. Pentru că sunt multe minute, ore, zile din viața mea, când am dat jobului ceea ce ar fi trebuit să fie al familiei. Și atunci am zis să mai aduc și familia la job. Să încerc să le dau și lor din timpul meu. Unii dintre ai mei cred că este ușor ce fac eu, adică o parte din familia mea, și anume copiii. Și vreau să le arăt că nu este atât de ușor. Vreau să-i pun și pe ei să vorbească la radio, să vadă cum e, poate atunci o să înțeleagă de ce sunt atât de obosit seara” declară Lucian Mîndruță, prezentator și realizator Digi FM.

Așadar, în drum spre casă, în seara de Ajun, de la ora 17:00, Digi FM își invită ascultătorii la o ediție specială cu familia Mîndruță. Emisiunea va fi transmisă live și pe pagina de Facebook Digi FM. Ca să știi.

 

Exit mobile version