Site icon Editia de Dimineata

Premierele săptămânii la Cineplex. De la Gucci, la Resident Evil. Avem di tăti…

O săptămână bună pentru filme la Cineplexx. În primul rând că avem nu mai puțin de PATRU premiere, ca în vremurile bune. Apoi pentru că printre ele se află mult așteptatul film „Casa Gucci”.

Care sunt premierele? Să le luăm pe rând… 

CASA GUCCI (N15)

 PREMIERA: 26 noiembrie

GEN:Drama, Thriller, Crima

DISTRIBUȚIE: Adam Driver, Jared Leto, Lady Gaga, Madalina Ghenea, Jeremy Irons, Al Pacino

SINOPSIS: Întins pe trei decenii pline cu dragoste, trădare, decadență, răzbunare,și, în final, crimă, House of Gucci ne arată ce poate însemna un nume și cât de departe va merge o familie pentru a rămâne în control.

ENCANTO( AG )

 PREMIERA: 26 noiembrie

GEN: Animatie

DISTRIBUȚIE: John Leguizamo, Charise Castro Smith, Jessica Darrow, Stephanie Beatriz, María Cecilia Botero, Diane Guerrero

SINOPSIS: Mirabel, o fată din Columbia, se confruntă cu frustrarea de a fi singurul membru al familiei sale care nu posedă puteri magice.

Acțiunea are loc într-un sat magic din Columbia și prezintă familia Madrigal, în care fiecare membru are propriile sale daruri, cum ar fi schimbarea formei, creșterea plantelor sau super-forța. Chiar și casa este fermecată, dansând în ritmul vieții de zi cu zi. Însă Mirabel este singura din familia ei care nu are puteri speciale.

SUCCES DE PUBLIC ( AP12 )

 PREMIERA: 26 noiembrie

GEN: Comedie, Drama

DISTRIBUȚIE: Kad Merad, David Ayala, Sofian Khammes, Pierre Lottin, Lamine Cissokho

SINOPSIS: Etienne, un actor șomer, dar carismatic, înființează un atelier de teatru în pușcărie,unde aduce laolaltă un grup de deținuți pentru a pune în scenă faimoasa piesă „Așteptându-l pe Godot”. Totul merge bine până în ziua premierei.

RESIDENT EVIL: BUN VENIT ÎN RACCOON CITY( N15 )

PREMIERA: 26 noiembrie

GEN: Comedie, Drama

DISTRIBUȚIE: Hannah John-Kamen, Kaya Scodelario, Neal McDonough, Tom Hopper, Robbie Amell

SINOPSIS: Cândva prosper și gazdă a gigantului farmaceutic Umbrella Corporation, Raccoon City este acum un orășel oarecare, îmbătrânit și prăfuit. O dată plecată, compania a lăsat o moștenire monstruoasă. Când răul dă pe-afară și începe să bântuie străzile, viețile localnicilor se schimbă dramatic, iar câțiva supraviețuitori trebuie să afle ce a lăsat în urmă Umbrella dacă vor să mai prindă răsăritul.

 

 

Exit mobile version