Site icon Editia de Dimineata

Premierele săptămânii la  Cineplexx  

Trei premiere are această săptămână cinematografică, fiecare interesantă în felul ei.

MENIUL ( N15 )

GEN: Comedie, Horror

DISTRIBUȚIE: Anya Taylor-Joy, Ralph Fiennes, Nicholas Hoult, John Leguizamo, Hong Chau

SINOPSIS:  Un cuplu tânăr, Margot (Anya Taylor-Joy) și Tyler (Nicholas Hoult), călătorește pe o insulă îndepărtată pentru a mânca la un restaurant exclusivist unde Chef Slowick (Ralph Fiennes) a pregătit un meniu generos, cu câteva surprize șocante.

ENNIO ( AG )

 GEN: Documentar, Biografic

DISTRIBUȚIE: Oliver Stone, Barry Levinson, Clint Eastwood, Quentin Tarantino, Hans Zimmer

SINOPSISUn mare regizor realizează un documentar-tribut despre, poate, cel mai mare compozitor de muzică de film din istorie.

În cei cinci ani în care s-a filmat, Giuseppe Tornatore a călătorit peste tot în lume pentru a vorbi cu peste șaptezeci de regizori și muzicieni despre viața și opera lui Ennio Morricone, de la Wong Kar-wai, Bernardo Bertolucci, Quentin Tarantino, Clint Eastwood, John Williams, Hans Zimmer până la Bruce Springsteen. Aceste interviuri sunt intercalate cu fragmente din viața privată a lui Morricone, înregistrări din aclamatele turnee mondiale ale artistului, clipuri din filmele clasice marcate de acesta și imagini de arhivă nemaivăzute până acum, adunate de-a lungul unei cariere care a cuprins peste 70 de ani.

CRĂCIUNUL URSULEȚULUI TEDDY ( AG )

 GEN: Familie

DISTRIBUȚIE: Jan Gunnar Røise, Mariann Hole, Nader Khademi

SINOPSIS:   Liniștea sărbătorilor de iarnă s-a așternul peste orășel, dar târgul de Crăciun este foarte animat.Tânăra Mariann vede un ursuleț de pluș pe raftul de sus. Să fie viu? Fata și-l dorește orice-ar fi, dar ursulețul ar vrea să ajungă la o familie bogată.

Exit mobile version