Site icon Editia de Dimineata

Premierele săptămânii la Cineplexx

Din 2 Decembrie alte filme intră în rețeaua cinematografică. Și nu puține, iar unul dintre avantaje este că sunt foarte variate.

 

CRĂCIUN DE COȘMAR ( N15 )

GEN: Actiune, Thriller, Horror

DISTRIBUȚIE: David Harbour, John Leguizamo, Beverly D’Angelo, Brendan Fletcher

SINOPSIS: Când un grup de mercenari atacă domeniul unei familii înstărite, Moș Crăciun face pasul în față pentru a salva situația (și sărbatorile de iarnă).

HAI HUI ÎN TIMP ( AG )

GEN: Fantastic, Familie, Mister

DISTRIBUȚIE: Cosmin Seleși, Constantin Cotimanis, Mirela Zeța, Gabriel Spahiu

SINOPSIS: Într-o lume în care părinții nu mai petrec suficient timp alături de copii, aceștia vor face orice să recâștige acest lucru prețios. Cei cinci prieteni, Maria, Ioana, Mihai, Radu și Andrei, vor porni într-o aventură plină de farmec unde, alături de noii lor amici dintr-o lume fantastică din trecut, Ain și Ara, vor reuși cu inteligență să își atingă țelul.

CORSET ( N15 )

GEN: Biografic, Dramă

DISTRIBUȚIE: Colin Morgan, Vicky Krieps, Finnegan Oldfield, Alma Hasun, Jeanne Werner

SINOPSIS:  Împărăteasa Elisabeta a Austriei este admirată pentru frumusețea ei, iar stilul ei unic declanșează adevărate frenezii în modă. În 1877 „Sissi” împlinește 40 de ani și este forțată să se conformeze unei imagini publice care o încorsetează din ce în ce mai strâns, în toate sensurile. Existența ei se reduce la un rol strict reprezentativ la curtea imperială, deși Elisabeta și-a dorit o viață plină de activități și provocări. Curând, împărăteasa se revoltă împotriva propriei imagini hiperbolizate și croiește un plan prin care să-și exprime adevărata identitate.

OMUL LUI DUMNEZEU ( AG )

GEN: Biografic, Drama

DISTRIBUȚIE: Tonia Sotiropoulou, Alexander Petrov, Aris Servetalis, Manos Gavras

SINOPSIS: Exilat în mod injust, umilit și condamnat fără să aibă parte de un proces. Man of God prezintă patimile Sfântului Nectarie din Eghina, care trebuie să îndure ura vrăjmașilor lui în timp ce duce mai departe cuvântul lui Dumnezeu.

 

GATA ORICÂND! – EROII DE LA PODUL JIULUI ( AG )

GEN: Istoric, Drama

DISTRIBUȚIE: Liviu Cheloiu, Cătălina Romaneț, Daniel Nuță

SINOPSIS: În dimineața zilei de 14 octombrie 1916, când un tânăr cercetaș descoperă că temuta armată germană a ajuns nestingherită aproape de Târgu-Jiu, îl anunță în grabă pe comisarul orașului Ioan Popilian și, împreună cu câțiva polițiști și cercetași, ajutați de câțiva civili rămași în orașul deja evacuat, luptă la Podul Jiului pentru a opri ocuparea orașului de inamic până la sosirea armatei române. Ocuparea podului ar fi dus la ocuparea gării, lucru ce ar fi permis armatei germane să oprească retragerea armatei române. Un film după o întâmplare reală.

 

Exit mobile version