Site icon Editia de Dimineata

Premierele săptămânii la Cineplexx

O săptămână cinematografică bună, ne oferă un film propus la Oscar, o supercomedie românească, un desen animat și un thriler. Avem de unde alege!

SPIRITELE DIN INISHERIN ( N15 )

 GEN: Comedie, Drama

DISTRIBUȚIE: Colin Farrell, Brendan Gleeson, Barry Keoghan, Kerry Condon

SINOPSIS: Plasat pe o insulă îndepărtată de pe coasta de vest a Irlandei, filmul îi are în rolurile principale pe Colin Farrell și Brendan Gleeson, doi prieteni de o viață care se trezesc într-un impas atunci când unul dintre ei decide să încheie brusc relația pe care o au, cu consecințe alarmante pentru amândoi.

 

RAMON ( AG )

 GEN: Comedie

DISTRIBUȚIE: Smiley, Pavel Bartoș, Carmen Tănase, Elvira Deatcu

SINOPSIS: La prima vedere, Ramon pare un om simplu a cărui unică și mare pasiune este viticultura. Viața lui este dată peste cap atunci când, printr-o serie neașteptată de împrejurări, întâlnește cea mai frumoasă femeie din lume de care se îndrăgostește fulgerător.

Decide să plece la București să își găsească “marea iubire”. Ajuns aici, Ramon descoperă că viața într-un oraș mare nu este deloc ușoară. Totul se complică atunci când devine și suspectul principal în cel mai mare jaf al secolului, furtul unui tablou de 50 de milioane de euro!

Ramon pornește astfel într-o dublă misiune extrem de periculoasă (cel puțin așa crede el) să recupereze tabloul și să găsească fata visurilor sale. Va reuși el? Întrebarea la care trebuie să răspundă cei din jurul lui este dacă Ramon este un simplu OM sau un SuperOM.

 

CABANA DE LA CAPĂTUL LUMII ( N15 )

 GEN: Thriller, Horror, Mister

DISTRIBUȚIE: Dave Bautista, Jonathan Groff, Rupert Grint, Ben Aldridge, Nikki Amuka-Bird

SINOPSIS: În timp ce se află în vacanță la o cabană izolată, o tânără și părinții ei sunt luați ostatici de patru străini înarmați care le cer familiei să facă o alegere de neconceput pentru a evita apocalipsa. Având acces limitat la lumea exterioară, familia trebuie să decidă în ce crede înainte ca totul să fie pierdut.

 

NĂSTRUȘNICUL MOTAN MAURICE ( AG )

GEN: Animație, Familie

DISTRIBUȚIE: Emilia Clarke, Hugh Laurie

SINOPSIS: După cartea lui Terry Pratchett. Povestea lui Maurice, un motan care își duce traiul pe străzi și care născocește o înșelătorie perfectă pentru a face bani – un puști care nu pare prea isteț, dar care cântă la cimpoi și are propria lui hoardă de șobolani ciudat de alfabetizați.

 

Exit mobile version