Site icon Editia de Dimineata

Premierele săptămânii la Cineplexx

Deși e vară, nu mai puțin de patru titluri noi intră în cinematografe la acest sfârșit de săptămână

 

REPRESALII: CURSA MORȚII ( N15 )

GEN: Acţiune, Drama, Thriller

DISTRIBUȚIE: Liam Neeson, Embeth Davidtz, Jack Champion, Matthew Modine

SINOPSIS: Remake al filmului spaniol El desconocido din 2015, Retribution, în regia lui Nimród Antal, spune povestea lui Matt Truner (Liam Neeson), un director din domeniul bancar care, în timp ce își duce copiii la școală, primește prin telefon o amenințare teribilă: coborârea din mașină va provocare o explozie.

MÂȚ ȘI CHIȚ: SPIONI BLANĂ ( AG )

GEN: Comedie, Animatie, Familie

DISTRIBUȚIE: Kirk Thornton, Dino Andrade, Salli Saffioti, Karen Strassman, Jamieson Price

SINOPSIS: Vladimir și Hector, doi agenți secreți diferiți din toate punctele de vedere, încearcă să recupereze un material strict secret furat de intruși necunoscuți.

FLECĂREȚII – AVENTURI CU PETTSON ȘI FINDUS ( AG )

GEN: Aventura, Animatie, Familie

DISTRIBUȚIE: Uwe Ochsenknecht, Christine Urspruch, Stefan Kurt, Marianne Sägebrecht, André Jung

SINOPSIS: Flecăreții, un mic grup de creaturi vesele din cărțile și filmele Pettson și Findus, trăiesc neobservați în băcănia nostalgică și haotică a bătrânului negustor dl. Hansson. După moartea subită a acestuia, dezordinea cosmică în care trăiau flecăreții este spulberată. Trei mici eroi trebuie să plece pentru a găsi o nouă casă în care să poată trăi din nou în haos. Călătoria este învăluită în pericolele lumii exterioare: cu cât se îndepărtează mai mult de casă, cu atât totul devine mai ordonat și mai îngrijit. Micile creaturi nu renunță la speranța de a găsi pământul făgăduinței pentru ei și semenii lor flecăreți și încep marea aventură!

POVEȘTI INDISCRETE ( N15 )

GEN: Comedie, Drama, Actiune

DISTRIBUȚIE: Anna Castillo, Chino Darín, Javier Rey

SINOPSIS: Într-o notă comică, Povești indiscrete prezintă situații în care ne recunoaștem, dar pe care am prefera să nu le explicăm… sau mai bine zis, să le uităm. Întâlniri neașteptate, momente ridicole și decizii absurde: cinci povești cu o privire acidă, dar plină de compasiune, asupra incapacității noastre de a ne guverna propriile emoții.

 

Exit mobile version