Site icon Editia de Dimineata

Premierele săptămânii la Cineplexx

Trei filme au premiera la acest sfârșit de săptămână…

KATAK – BELUGA CURAJOASĂ (AG)

GEN: Animaţie, Comedie, Aventuri

DISTRIBUȚIE: Robert Naylor, Wyatt Bowen, Skyler Clark, Eleanor Noble

SINOPSIS: În timp ce tovarășii săi au devenit cu toții albi, Katak este încă mic și gri. Pentru a dovedi că a crescut și pentru a îndeplini ultima dorință a mult iubitei sale bunici, Katak pornește într-o călătorie periculoasă spre nord.

 

CĂSĂTORIȚI DIN GREȘEALĂ (N15)

 GEN: Comedie, Romantic, Dragoste

DISTRIBUȚIE: Virginia Gardner, Dylan Sprouse

SINOPSIS: Continuând povestea primului film, “Fericirea începe azi”, Abby și Travis se trezesc după o noapte nebună în Vegas căsătoriți accidental. Alături de cei mai buni prieteni ai lor și cu câștigurile de poker de șase cifre ale lui Abby, ei călătoresc în Mexic, unde se bucură de o lună de miere sălbatică și luxoasă. Dar, pe măsură ce haosul îi urmărește la fiecare pas, ei trebuie să decidă dacă ar trebui să rămână împreună – sau dacă această căsătorie este doar un alt dezastru care așteaptă să se întâmple.

 

DEMONUL COPILĂRIEI (N15)

GEN: Horror

DISTRIBUȚIE: Betty Buckley, DeWanda Wise, Veronica Falcón, Matthew Sato

SINOPSIS: Când Jessica (DeWanda Wise) se mută înapoi în casa copilăriei sale cu familia, cea mai tânără fiică vitregă a sa, Alice (Pyper Braun), dezvoltă un atașament straniu față de un ursuleț de pluș pe nume Chauncey pe care îl găsește în subsol. Alice începe să se joace cu Chauncey jocuri care, din amuzante și copilărești, devin din ce în ce mai sinistre.

Pe măsură ce comportamentul lui Alice devine de-a dreptul îngrijorător, Jessica intervine doar pentru a-și da seama că Chauncey este mult mai mult decât simplul ursulețul de pluș pe care ea îl credea.

 

 

Exit mobile version