Site icon Editia de Dimineata

Premierele săptămânii la Cineplexx din acest weekend

Un sfârșit de săptămână cu adevărat bogat în premiere cinematografice, nu mai puțin de șase filme intră în sălile de cinema. Thriller sau comedie, dramă, desene animate, chiar anime…avem de toate. Să vedem despre ce e vorba.

 ASISTENTUL VAMPIRULUI

 GEN: Comedie, Horror, Thriller

DISTRIBUȚIE: Nicolas Cage, Awkwafina, Nicholas Hoult

SINOPSIS: În această poveste modernă și monstruoasă despre servitorul loial al lui Dracula, Nicholas Hoult (Mad Max: Fury Road, franciza X-Men) joacă rolul lui Renfield, asistentul torturat al celui mai narcisist șef din istorie, Dracula (Nicolas Cage, laureat al premiului Oscar®). Renfield este forțat să procure prada stăpânului său și să execute orice comandă a acestuia, indiferent cât de degradantă ar fi. Dar acum, după secole de servitute, Renfield este pregătit să vadă dacă există o viață în afara umbrei Prințului Întunericului. Numai dacă ar putea să își dea seama cum să pună capăt codependenței sale…

CARTEA MORȚILOR: POSESIE DEMONICĂ

 GEN: Horror

DISTRIBUȚIE: Alyssa Sutherland, Lily Sullivan, Morgana Davies, Nell Fisher, Jayden Daniels

SINOPSIS: Mutând acțiunea din pădure înapoi în oraș, Cartea morților: Posesie demonică spune o poveste întortocheată a două surori înstrăinate, interpretate de Sutherland și Sullivan, a căror reuniune este întreruptă de apariția demonilor ce posedează oameni, împingându-I într-o bătălie primordială pentru supraviețuire, în timp ce se confruntă cu cea mai de coșmar variantă posibilă a unei familii..

SUZUME

 GEN: Anime

DISTRIBUȚIE: Hokuto Matsumura, Eri Fukatsu, Nanoka Hara, Kôshirô Matsumoto

SINOPSIS:  O aventură animată modernă în care Suzume, o tânără de 17 ani, îl ajută pe un bărbat misterios să închidă o serie de uși prin care se revarsă dezastre asupra întregii Japonii.

 INOCENTUL

 GEN: Drama

DISTRIBUȚIE: Louis Garrel, Noémie Merlant, Anouk Grinberg

SINOPSIS: Când Abel află că mama sa, Sylvie, în vârstă de 60 de ani, vreasă se căsătorească cu un fost deținut, intră în panică. Sprijinit de Clémence, cea mai bună prietenă a sa, va face tot ce-I stă în putere ca să o protejeze. Dar o întâlnire cu Michel, noul său tată vitreg, i-ar putea oferi lui Abel noi perspective.

 SINDICALISTA

 GEN: Drama

DISTRIBUȚIE: Isabelle Huppert, François-Xavier Demaison, Grégory Gadebois

SINOPSIS: Maureen Kearney (Isabelle Huppert), reprezentanta șefă a sindicatului unei multinaționale franceze din domeniul energiei nucleare, este agresată în propria casă în urma denunțurilor pe care le face cu privire la afacerile ultrasecrete din sectorul nuclear francez. Viața ei este complet  dată peste cap atunci când este nevoită să lupte singură cu reprezentanții guvernului și cu liderii industriei pentru a scoate la lumină scandalul și pentru a apăra peste 50.000 de locuri de muncă. Un subiect sensibil, o anchetă sub presiune care sădește îndoială în mintea anchetatorilor și în care Maureen, deși la început victimă, devine suspectă.

 

AVENTURI PÂNĂ LA LUNĂ ȘI ÎNAPOI

 GEN: Aventura, Animatie, Familie

DISTRIBUȚIE: Howard Nightingall, Stephan Benson, Dirk Petrick, Roxana Samadi, Jacob Banigan

SINOPSIS:  Când Peter pornește într-o călătorie magică pentru a o salva pe surioarasa, Anne, trebuie să înfrunte un teritoriu misterios: Luna! Anne a fost răpită de maleficul Om al Lunii atunci când a încercat să-l ajute pe gândacul dl Zoomzeman în căutarea soției sale. În aventura sa fantastică, Peter aterizează pe Pajiștea Stelară, unde îl întâlnește pe somnorosul domn Sandman. El știe că, doar la cina Zânei Nopții din castelul din nori, pot afla unde este Anne – dar nu sunt suficiente locuri pentru toată lumea. Așa că se alătură cursei nebunești de-a lungul Căii Lactee împotriva celor cinci Spirite ale Naturii: Uriașul Furtunii, VrăjitoareaFulgerului, Henry Grindină, Vrăbioiul Ploios și Mama Ger…

 

 

 

 

Exit mobile version