Editia de Dimineata

Prenume: Departamentul de comunicare statistică. Mama: Ririn. Tatăl: Yoga.

Prenumele deosebite din România precum „Argentina” și „Mercedes” pălesc în fața celui dat de un tată indonezian fiului său: „Departamentul de comunicare statistică”. Slamet „Yoga” Wahyudi a spus că a fost de acord cu soția sa în timpul sarcinii că i se va permite să aleagă numele nou-născutului său, dacă va naște un băiat. Soția probabil nu bănuia însă că bărbatul își iubește atât de mult locul de muncă încât îi va da fiului numele oficial din companie.

„Dinas Komunikasi Informatika Statistik” este numele copilului născut în 23 decembrie 2020. Soția Ririn Linda Tunggal Sari a spus că, la început, i s-a părut că sună ciudat numele, dar s-a obișnuit imediat. Rămâne de văzut, peste ceva ani, dacă și băiatul este mulțumit de alegerea părinților săi.

Prietenii și familia cuplului și-au exprimat îngrijorarea cu privire la alegerea neobișnuită, dar asta nu i-a împiedicat pe părinți să-și susțină preferința. Rudele vor fi ușurate să știe că, într-un act de compromis, tatăl a fost de acord că băiatul său va purta numele scurt „Dinko” în viața de zi cu zi.

Yoga, care are 38 de ani, lucrează ca funcționar public de mai bine de zece ani, alăturându-se serviciului public indonezian în 2009. El a spus că speră că fiul său va crește religios și devotat familiei sale. Nu este clar încă dacă autoritățile indoneziene au acceptat oficial numele neconvențional.

Foto: Mirror

Exit mobile version