Site icon Editia de Dimineata

Prima Doamnă, Melania Trump, vorbește despre infectarea cu noul coronavirus

La Casa Albă e un pic de agitație, căci @potus și @FLOTUS, cum se identifică pe Twitter președintele Statelor Unite, Donald Trump, și Prima Doamnă, Melania Trump, au primit rezultate pozitive la testele pentru identificarea noului coronavirus, SARS-CoV-2.

Anunțul privind COVID-ul prezidențial a fost făcut de însuși președintele Trump, pe Twitter, acolo unde îi place să comunice cu Lumea.

Confirmare

A urmat și confirmarea din partea medicului Casei Albe, și o postare de la Prima Doamnă.

Ea a scris pe Twitter, la scurt timp după ce preşedintele a anunţat că amândoi au fost diagnosticaţi cu Covid-19, că şi-a amânat toate angajamentele şi i-a îndemnat pe americani să aibă grijă să fie în siguranţă.

În carantină

Melania Trump a scris: „La fel ca prea mulţi americani anul acesta, preşedintele şi cu mine ne aflăm în carantină după ce rezultatul testului Covid-19 a fost pozitiv. Ne simţim bine şi mi-am amânat toate angajamentele viitoare. Vă rog, aveţi grijă să fiţi în siguranţă şi vm trece prin asta împreună”.

Medicul preşedintelui, Sean Conley, a spus că cei doi „sunt bine la acest moment şi plănuiesc să rămână la Casa Albă în timpul convalescenţei”.

„Vă asigur că preşedintele îşi va continua activitatea fără întreruperi în timpul recuperării şi vă voi ţine la curent cu evoluţia viitoare”, a transmis Conley într-un comunicat.

Un consilier, infectat

Donald Trump a anunţat joi noapte pe Twitter: „În această seară, Prima Doamnă şi cu mine am fost testaţi pozitiv pentru Covid-19. Vom începe carantina şi procesul de recuperare imediat. Vom trece prin asta împreună”.

Anunţul a venit la scurt timp după ce unul dintre principalii săi consilieri, Hope Hicks, a fost diagnosticat cu Covid-19. Cu toții au participat la dezbaterea televizată din cadrul campaniei electorale pentru prezidențialele americane din noiembrie, care a avut loc marți în Cleveland. Rămâne de văzut care este starea de sănătate a contracandidatului lui Trump în aceste alegeri, democratul Joe Biden.

Nu după mult timp de la aflarea veștii, soții Trump au primit urări de însănătoșire și gânduri bune din partea prietenilor lor din Israel, premierul Benjamin Netanyahu, și soția sa, Sarah.

Exit mobile version