Site icon Editia de Dimineata

Primele dezvăluiri despre Samsung Galaxy S10. Tot ce trebuie să știm despre viitorul smartphone

http://www.pricepony.com.ph

Au început deja dezvăluirile cu privire la primele detalii privind noul smartphone pe care Samsung urmează să-l lanseze, respectiv varianta Galaxy S10.

Se pare că ecranul Infinity Display va fi menţinut în roul de caracteristică principală de design în ceea ce priveşte partea din faţă a smartphone-ului. Asta înseamnă că împătimiţii telefoanelor produse de gigantul sud-coreean mai au de aşteptat încă o generaţie pentru a putea vedea un design nou, regândit, care să facă cu adevărat trecerea spre un nou look, potrivit phonearena.com.

Dimensiunile luate în calcul de Samsung pentru display-urile noilor terminale S10 sunt de 5,8 inci pentru varianta normală şi de 6,3 inci pentru varianta mai mare, S10+. Asta înseamnă că noile flagship-uri vor avea ecrane ceva mai mari decât variantele precedente, care pot fi cumpărate la ora actuală de la retaileri şi de la operatorii telecom din ţară.

sursa: T3.com

O altă veste importantă care priveşte noul S10 este faptul că Samsung ia serios în consderare introducerea unei camere frontale de mapare 3D a feţei, similară celei de pe iPhone X, pentru o deblocare mai facilă cu faţa a terminalului care va fi lansat, cel mai probabil, în luna februarie a anului viitor.

Exit mobile version