Site icon Editia de Dimineata

Prințesa de Wales, Kate, va fi spitalizată circa două săptămâni, în urma unei operații la abdomen

Catherine, prințesa de Wales, soția prințului William, în vârstă de 42 de ani, va fi spitalizată timp de aproximativ două săptămâni, a anunțat Palatul Kensington. Spitalizarea este cauzată de o intervenție chirurgicală suferită la abdomen, precizează sursa citată de cotidianul The Washington Post.

Ca urmare a acestei intervenții chirurgicale și a perioadei de convalescență post-operatorie, prințesa ar putea fi nevoită să absenteze la datoriile sale oficiale preț de două luni.

Catherine, Prințesa de Wales și soția viitorului rege britanic, a suferit miercuri intervenția chirurgicală la abdomen la o clinică din Londra și va rămâne în spital timp de până la două săptămâni, a anunțat Palatul Kensington.

Palatul a spus că operația a fost planificată și de succes. Anunțul a fost însă o surprizăPalatul nu a oferit detalii suplimentare despre boală sau ce proceduri au fost efectuate.

Alteța Sa Regală Prințesa de Wales a fost internată ieri la Clinica din Londra pentru o intervenție chirurgicală abdominală planificată”, a spus palatul. „Operația a avut succes și este de așteptat ca ea să rămână în spital timp de zece până la paisprezece zile, înainte de a se întoarce acasă pentru a-și continua recuperarea.

Palatul a adăugat că prințesa în vârstă de 42 de ani, soția prințului William, moștenitorul tronului și mama celor trei copii ai cuplului, nu se va întoarce la îndatoririle sale oficiale decât după Paște.
Prințesa a fost văzută ultima oară în public în ziua de Crăciun cu familia ei, participând la slujbele bisericii, în apropiere de moșia regală din Sandringham.

Declarația a continuat: „Prițesa de Wales apreciază interesul pe care îl va genera această declarație. Ea speră că publicul va înțelege dorința ei de a menține cât mai multă normalitate pentru copiii ei; și dorința ei ca informațiile ei medicale personale să rămână private.”

Palatul a spus că va oferi actualizări cu privire la progresul Alteței Sale Regale doar „atunci când există informații noi semnificative de împărtășit”.

 

Exit mobile version