Site icon Editia de Dimineata

Prințul Charles trece pe spirtoase. Lansează un gin bio

Prințul Charles a lansat propria sa linie de gin bio, fabricat conform standardelor, cu cereale și ierburi provenite de pe domeniul său de la Highgrove, relatează Paris Match.

Până acum se știa că acestea sunt reciclate pentru a se crea din ele haine elegante. Acum, verbina, cimbrul și rozmarinul vor parfuma ginul prințului. Acesta dorește ca vânzarea acestui produs să aducă bani pentru acțiunile sale caritabile.

Ca viața la țară

Moștenitorul Coroanei britanice este implicat în dezvoltarea durabilă de decenii. Pentru a realiza această băutură alcoolică foarte ”British”, care a avut nevoie de mai multe luni pentru a fi obținută, prințul a apelat la Cory Mason, maestru distilator la Oxford Artisan Distillery, prima distilerie certificată bio în Regatul Unit.

Cei doi au selectat cereale din patrimoniul biologic rar pe care prințul Charles le cultivă pe domeniul său agricol Home Farm, situat în apropiere de Highgrove. Ca și ierburile aromatice care cresc în grădinile reședinței de la țară, de la Gloucestershire, în sud-vestul Angliei.

”Este tradițional, elegant, rafinat, dar are și note de complexe de ierburi dintr-o grădină engleză tradițională. Ca și Highgrove însuși, este clasic, dar are și o componentă sălbatică”, a precizat Cory Mason despre noul gin.

Sursa foto: The Prince of Wales and The Duchess of Cornwall/Twitter

 

Exit mobile version