Site icon Editia de Dimineata

PROFM lansează „What The Fun”, noul matinal prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan

PROFM, radioul multor generații, lansează „What The Fun”, noul matinal care va fi prezentat de Bogdan Drăcea, Raluca Cojocaru și Bogdan Ciudoiu în fiecare dimineață, de luni până vineri, de la ora 07:00.

Din 12 septembrie, noii matinali vor asigura doza necesară de energie pentru întreaga zi, colorând diminețile tuturor. Pentru că în această perioadă mercur retrograd afectează vibe-ul dimineților, Drăcea, Ralu și Bogdan anulează efectele acestuia și vin cu voie bună în ajutorul ascultătorilor.

Stare de spirit autentică

„What The Fun” își propune să fie competitorul cafelei de dimineață, fiindcă aduce o stare de spirit autentică, cu care va cuceri și mai mulți oameni, dar și un motiv în plus de zâmbit, dacă nu chiar de râs în hohote. Drăcea, Ralu și Bogdan se vor întâlni să comenteze subiectele zilei, se vor încăpățâna să pună un filtru de Instagram peste viziunea oamenilor asupra vieții și să o facă mai frumoasă. Rubrici speciale, invitați diverși, concursuri și foarte multe premii sunt doar câteva dintre ingredientele noului program de dimineață.

Exit mobile version