Site icon Editia de Dimineata

Programe despre fenomene meteo extreme, automobile vintage şi expediţii secrete naziste, în aprilie la History Channel

History Channel a programat în aprilie seriale despre fenomene meteo extreme, automobile vintage şi expediţii secrete naziste.

„Comori scufundate” va fi difuzat din 5 aprilie, marţea, de la ora 21.00. Pe măsură ce fenomenele meteo extreme devin din ce în ce mai frecvente, perturbând astfel industria transportului maritim, acestea ajută la dezvoltarea unei alte industrii. Echipajele de salvare marină sunt adeseori chemate să intervină în urma intervenţiilor nefaste ale Mamei Natură.

„Comori scufundate” urmăreşte cele mai bune echipe de salvare marină din lume într-o cursă contra cronometru pentru a recupera navele naufragiate în urma furtunilor violente care fac ravagii pe tot globul.

Cu acces exclusiv la patru companii de salvare care operează în SUA, America Centrală şi Marea Britanie, serialul îi poartă pe telespectatori în lumea dură şi necruţătoare a echipajelor de salvare. Este o aventură captivantă şi incitantă care duce publicul în lumea necunoscută a salvării marine.

„Colecţia de la Count’s Kustoms | Sezonul 9” va fi la History din 16 aprilie, sâmbăta, de la ora 19.00. Danny Koker, legenda din Las Vegas, revine cu un nou sezon din seria cult, mai determinat ca oricând să obţină maşinile pe care le doreşte, făcând orice pentru a-şi atinge scopul, inclusiv oferte în bani-gheaţă care îi iau prin surprindere pe proprietari. Danny şi echipa de la Count’s Kustoms continuă să restaureze şi să vândă maşini extraordinare, străduindu-se să ţină magazinul lor din Las Vegas pe linia de plutire.

De la automobile vintage Thunderbirds la clasicele Corvette, maşini de jucărie sau motociclete cu ataş, Danny şi echipa sa nu se dau îndărăt de la nimic pentru a găsi şi transforma cele mai interesante vehicule.

„Expediţiile secrete naziste” este programat din 21 aprilie, joia, de la ora 22.00. În timpul ascensiunii la putere şi pe parcursul celui de-al Doilea Război Mondial, Adolf Hitler şi liderul SS Heinrich Himmler au condus o echipă secretă de savanţi şi arheologi de elită, cunoscută sub numele de „Ahnenerbe”, a cărei misiune secretă a fost de a rescrie istoria şi de a stabili superioritatea rasei ariene, o credinţă care a dominat ideologia nazistă.

Abandonând ştiinţa şi îmbrăţişând ocultismul, grupul „Ahnenerbe” a efectuat expediţii periculoase în cele mai îndepărtate colţuri ale planetei – toate în căutarea unor cunoştinţe şi artefacte străvechi care ar putea oferi Germaniei un avantaj supranatural pe câmpul de luptă şi o dominaţie mondială eternă pentru cel de-al Treilea Reich.

Dezvăluind povestea adevărată şi extraordinară din spatele acestor misiuni, „Expediţiile secrete naziste” se bazează pe noi dovezi, cercetări originale şi mărturii ale experţilor pentru a expune aceste afirmaţii şi descoperiri puţin cunoscute, dar extraordinare, menite să alimenteze maşina de propagandă a lui Hitler.

Exit mobile version