Site icon Editia de Dimineata

Proiect inedit în Braşov. Călătorii RATBV pot face donaţii către Hospice Casa Speranţei odată ce îşi achită şi călătoria

Utilizatorii mijloacelor de transport în comun din zona metropolitană Brașov vor putea face donații pentru HOSPICE Casa Speranței direct din aplicația 24pay.

Cei care achiziționează bilete sau abonamente pentru transportul în comun prin aplicație în zona metropolitană Brașov pot dona una dintre sumele predefinite de 0,5 lei, 3 lei, 5 lei sau pot introduce altă suma dorită, înainte de finalizarea plății pentru titlul de călătorie cumpărat.

Sumele donate vor ajunge la organizația non-profit înființată la Brașov în 1992, care a introdus conceptul de îngrijire paliativă în România.

În cei 31 de ani de activitate, HOSPICE a adus speranță pentru aproape 45.000 de copii și adulți cu boli incurabile. Banii donați de utilizatorii aplicației 24pay vor fi folosiți pentru construirea unui nou spital HOSPICE Casa Speranței la Brașov, destinat adulților diagnosticați cu boli oncologice.

24pay este o aplicație pentru transport în comun disponibilă în prezent în 19 orașe din România, printre care se numără și București, Cluj-Napoca, Iași, Arad, Brașov sau Sibiu.

Exit mobile version