Site icon Editia de Dimineata

Răzvan Lucescu a câştigat Liga Campionilor Asiei cu Al Hilal. „Acest meci, acest trofeu l-am jucat şi pentru tata”

Răzvan Lucescu și Mircea Lucescu

Răzvan Lucescu și Mircea Lucescu

În vară, după ce a realizat eventul în Grecia, Răzvan Lucescu a decis să părăsească echipa PAOK Salonic pentru a antrena Al Hilal. Mutarea a dat roade. Lucescu a câştigat Liga Campionilor Asiei cu formația saudită de fotbal Al Hilal Riad, care a învins echipa japoneză Urawa Red Diamonds cu scorul de 2-0, în deplasare, în returul finalei, informează Agerpres.

Ultima Ligă a Campionilor, adusă de un alt român pentru Al Hilal

A fost primul trofeu cucerit de Al Hilal în Asian Champions League, competiţie relansată în anul 2002, după ce s-a impus de două ori şi în vechea formulă a competiției, în 1991 şi 2000, când se intitula Campionatul Cluburilor din Asia. Tot un român îi adusese ultima Ligă a Campionilor lui Al Hilal: Anghel Iordănescu, în urmă cu 19 ani, potrivit Digi Sport.

„Acest meci, acest trofeu l-am jucat şi pentru tata”

Într-un interviu acordat GSP, antrenorul Al Hilal vorbește despre relația cu Mircea Lucescu. „El acum nu mai e la nicio echipă, trăieşte, practic, prin mine. Ce reuşesc eu e, practic, ce reuşeşte şi el, ştiu că asta îi dă putere, motivaţie, mândrie. Acest meci, acest trofeu l-am jucat şi pentru tata. De fapt, în primul rând pentru tata! Era important şi pentru el să reuşesc.”, transmite Răzvan Lucescu.

Sursă cover fotoDigi Sport

Exit mobile version