Site icon Editia de Dimineata

Reduceri de Valentine’s Day și de Dragobete oferite de CFR Călători

sursa: 15 min.It

CFR Călători oferă reduceri de Valentine’s Day și de Dragobete îndrăgostiților și le dă posibilitatea acestora să își facă declarații de dragoste la megafonul din Gara de Nord București.

Oferta se numește „Plimbați-vă în doi! Jumătate tu, jumătate noi!” și este valabilă din data de 14 februarie și continuă până pe data de 24 februarie. Reducerea este de 50% din tariful biletului întreg și se acordă la achiziționarea a două bilete pentru același tren, pe aceeași rută și în aceeași zi.

Potrivit digi24.ro, oferta este disponibilă exclusiv la casele de bilete din stațiile CFR, este valabilă la anumite trenuri, nu se cumulează cu alte oferte, iar tariful de rezervare a locului se achită integral pentru fiecare călător, a precizat operatorul feroviar.

sursa: adorocinema.com

„Așadar, cuplurile sunt așteptate în zilele de 14 și 24 februarie să-și declare public iubirea la megafonul din Gara de Nord București și să călătorească în doi, cu un singur bilet. Cei hotărâți pot face chiar și cereri în căsătorie. Mesajele/declarațiile în direct vor fi reunite într-o galerie a iubirii pe pagina Facebook CFR Călători” – se arată într-un comunicat al companiei, conform agerpres.ro.

Societatea de Transport Feroviar de Călători CFR Călători SA este operatorul național feroviar de pasageri care efectuează transportul public de călători pe calea ferată.

Exit mobile version