Site icon Editia de Dimineata

Revenire spectaculoasă pentru celebra trupă The Pussycat Dolls

Sursă Foto: Her.ie

Celebra trupă The Pussycat Dolls s-ar putea reuni. Cântărețele și dansatoarele Nicole Scherzinger, Carmit Bachar, Ashley Roberts, Melody Thornton, Jessica Sutta şi Kimberly Wyatt au semnat recent un contract de mai multe milioane de dolari, în urma căruia vor performa din nou într-un turneu, sub titulatura The Pussycat Dolls, anunță Mediafax.

Anunțul a venit din partea unei surse britanice și a fost postat imediat de publicația britanică The Sun. Potrivit acestuia, grupul The Pussycat Dolls s-ar putea reuni şi ar putea pleca în turneu internațional în 2020.

Nicole a refuzat de mai multe ori oferte pentru reunirea grupului, dar, cu ocazia împlinirii a zece ani de la pauza pe care au luat-o, a spus că este în sfârşit pregătită să revină. Lui Nicole i s-a făcut o ofertă de mai multe milioane de lire sterline pentru a reveni, i s-a dat un avans uriaş şi este imposibil să mai renunţe acum. Turneul va fi imens, iar fetele vor cânta cele mai cunoscute piese ale lor, dar a existat o discuţie privind şi reîntoarcerea lor în studio pentru a înregistra cântece noi, a declarat sursa, potrivit Mediafax.

Pe aceeași pistă a ales să meargă și Nicole Scherzinger, solista grupului, care a oferit mai multe indicii privind reunirea trupei:”Îmi lipsesc turneele. Datorită acestui fapt m-aş întoarce pe scenă într-o zi. În timpul în care am cântat singură, îmi spuneam că îmi lipsesc fetele. Nu cred că o reuniune Pussycat Dolls este imposibilă în viitor. Îmi iubesc şi îmi respect colegele de trupă”, potrivit Mediafax.

The Pussycat Dolls sunt renumite pe plan internațional pentru câteva piese precum „Don’t Cha”, „Stickwitu”, „Beep”, „Buttons”, „When I Grow Up”, „I Hate This Part” şi „Jai Ho! (You Are My Destiny)”.

În 2010, trupa s-a destrămat deoarece Nicole s-a decis să părăsească definitiv grupul Pussycat Dolls şi să se concentreze asupra unei cariere solo.

Un an mai târziu, artista și-a lansat albumul său de debut intitulat „Killer Love”, care a inclus câteva cântece ce au avut mare succes pe plan internaţional – „Poison”, „Don’t Hold Your Breath” şi „Right There”.

Pe lângă cariera sa în lumea muzicii, Nicole Scherzinger a cochetat de mai multe ori cu actoria, jucând în câteva producţii hollywoodiene și a fost jurat în cadrul emisiunii X Factor America.

Sursă Foto: Her.ie

Exit mobile version