Site icon Editia de Dimineata

Revolut avertizează: „Nu te vom suna pentru a-ți cere să-ți muți banii!

Revolut avertizează că cei care fac înșelătorii vizează victimele pretinzând că sunt de la Revolut, bănci, autorități fiscale și chiar Amazon. Aceste escrocherii implică adesea persoane care vă spun să mutați bani într-un cont nou, din cauza unei fraude sau a unei probleme de securitate. De obicei, ei fac să sune totul urgent. De asemenea, își pot schimba numerele de telefon pentru a face să pară că primești un apel de la o companie autentică, așa că trebuie să fii vigilent!

Revolut nu te va contacta niciodată prin telefon fără a anunța mai întâi trimițându-ți un mesaj prin aplicația Revolut. Dacă te sună cineva pretinzând că este de la Revolut, închide imediat! Apoi contactează compania prin chatul din aplicație.

Revolut nu vă va spune niciodată ce butoane să apăsați și nu vă va cere să descărcați software special pentru ca altcineva să vă poată vedea ecranul. Dacă vi se întâmplă să fiți înșelat, este posibil să nu puteți recupera banii. Citește și alte sfaturi menite să fii în siguranță.

Exit mobile version