Site icon Editia de Dimineata

Roger Federer este noua „voce” a Waze care îi va ghida pe șoferi în trafic

După o carieră dedicată navigării printre cei mai dificili adversari de pe teren, Roger Federer, de 20 de ori câștigător de turnee majore, îi va ajuta acum pe șoseri să navigheze pe drumurile publice, fiind cea mai nouă voce a aplicației de condus Waze, scrie reuters.com.

Starul tenisului mondial, retras din activitate, poate oferi indicații în engleză, franceză sau germană și este prima persoană care înregistrează navigația personalizată în trei limbi diferite, a anunțat miercuri aplicația de navigație.

Elvețianul în vârstă de 41 de ani oferă o varietate de mesaje motivaționale pentru șoferi, pe lângă indicațiile de bază.

“Este timpul de condus, simt deja cum mă lovește adrenalina”, spune Federer într-o înregistrare.

Într-o altă deplasare le spune șoferilor: “E timpul să mergem! Aveți încredere în abilitățile voastre. Sunt gata să vă antrenez pe parcurs”.

Federer se alătură unei varietăți de voci de celebrități pe aplicația de navigație, pe care Alphabet Inc (GOOGL.O) a achiziționat-o pentru 1 miliard de dolari în 2013, inclusiv vedetele pop Christina Aguilera și Jonas Brothers.

Fostul număr unu a pus capăt carierei sale extraordinare în septembrie.

“În regulă, sunt entuziasmat pentru acest drive”, declară Federer într-o altă înregistrare personalizată.

“Mă simt odihnit și pregătit. Ca și cum mă întorc dintr-o vacanță frumoasă. Uneori ai nevoie de timp departe de nebunie, știi?”.

Foto Roger Federer/Facebook

Exit mobile version