Site icon Editia de Dimineata

Romania este Campionă Europeană la concursul Petrobowl

Echipa Universităţii Petrol-Gaze din Ploieşti a devenit campioană Europeană a anului 2021 în concursul Petrobowl, care a avut loc online în perioada 16-17 martie.

Este un eveniment inter-universitar între Student Chaptere de tip „răspuns-fulger” despre aspecte tehnice şi non-tehnice ale industriei de petrol si gaze.

Peste 15 dintre cele mai renumite universităţi de profil din Scoţia, Franta, Austria, Germania, Italia, Marea Britanie, Croatia, Danemarca, Norvegia şi România au participat în această etapă.

Echipa câștigătoare este cea a Universităţii Petrol-Gaze din Ploieşti formată din studenţii campioni: Andrei Blănaru, masterand la Facultatea de Inginerie Mecanică şi Electrică, specializarea Ingineria Exploatării Optimale a Utilajului Petrolier; Umberto Beli, masterand la Facultatea de Ingineria Petrolului şi Gazelor, specializarea Forajul Sondelor; Eduard Mihoc, masterand la Facultatea de Ingineria Petrolului şi Gazelor, specializarea Inginerie de Zăcămant; Andrei Baican, masterand la Facultatea de Ingineria Petrolului şi Gazelor, specializarea Inginerie de Zăcămant şi Forajul Sondelor; David Muscă (căpitan), student în anul III la Facultatea de Ingineria Petrolului şi Gazelor, specializarea Inginerie de Petrol şi Gaze, informează zf.ro.

România va participa și la etapa intenaţională care se va desfăşura în perioada 21-23 Septembrie în Dubai, unde se vor întrece cele mai bune 32 de echipe din lume.

sursa foto: zf.ro

Exit mobile version