Site icon Editia de Dimineata

România prinde avânt și în turneul ITF. Trei românce, calificate în sferturi

Turneul Federației Internaționale de Tenis (ITF) de la Bucureşti, organizat de Ilie Năstase Tennis Academy – Tennis Performance Team, este dotat cu premii totale de 15.000 de dolari.

În sferturile de finală ale turneului s-au calificat trei românce. Jucătoarele Georgia Andreea Crăciun, Gabriela Nicole Tătăruş şi Ilona Georgiana Ghioroaie s-au calificat joi.

Principala favorită a turneului, Georgia Crăciun, după ce s-a impus în optimi în fața cehoaicei Barbora Miklova cu 6-3, 7-6 (2), sferturi o va înfrunta pe rusoaica Maria Şuşarina, victorioasă cu 6-2, 1-6, 6-2 de Anastasia Vdovenco (R. Moldova).

Gabriela Tătăruş a căștigat cu 7-6 (2), 6-2 în faţa cehoaicei Aneta Laboutkova, iar următoarea sa adversară va fi germanca Laura Schaeder, care a beneficiat de abandonul Alexandrei Damaschin, a patra favorită, la scorul de 3-6, 6-4, prezintă agepres.ro.

Ghioroaie, a doua favorită, a trecut de Arina Gabriela Vasilescu în două seturi, cu 6-2, 6-1, şi va juca în sferturi cu italianca Federica Arcidiacono, victorioasă cu 3-6, 6-4, 6-3 în faţa româncei Andreea Prisăcariu, cap de serie numărul cinci.

sursa foto: bunadimineataiasi.ro

Exit mobile version