Site icon Editia de Dimineata

Rușii vor să îi ia fața lui Tom Cruise. Fac casting pentru o actriță care să joace…în spațiu

Anunțul lui Tom Cruise că dorește să fie primul actor care să filmeze în spațiu, se pare că a enervat la maxim câțiva șefi al unui post rus de televiziune.  Rusia a decis să îi ia americanului acest privilegiu…Rușii vor să îi ia fața lui Tom Cruise. Imperiul contraatacă!

Evident că proiectul nu este unul comod, și nici ieftin, dar ce nu face Kremlinul pentru imagine!

Rusia vrea să-l împiedice pe Tom Cruise să devină primul actor care joacă în spaţiu, lansând propriul proiect cinematografic, scrie  Sky News.

Postul rus Channel One s-a aliat cu agenţia spaţială Roscosmos pentru a filma în octombrie 2021 pe Staţia Spaţială Internaţională.

Rușii nu știu pe cine să trimită, dar au idee – seducătoare, picioare de 1,80, șatenă. Glumesc.

Un casting a fost lansat pentru a găsi actriţa principală pentru filmul intitulat „Challenge”.

Rușii vor să îi ia fața lui Tom Cruise. Se caută fotomodel

Potrivit anunţului, rolul trebuie să fie al unei „adevărate supereroine”, cineva care poate „ajunge la stele”, fiind pregătită „să devină în acelaşi timp un star internaţional”.

Cum Mila Jovovich nu mai corespunde, iar Olga Kurilenko este vândută imperialiștilor după ce a jucat în seria Bond (și în plus e și din Ucraina), rușii vor trebui să caute sânge proaspăt.

Nu îi plângem, pentru că cei de la Mosfilm au o pepinieră “balșoi”. Căutați după Agnia Ditkovskite, Svetlana Khodchenkova, Ekaterina Klimova, Marina Alexandrova. După Nastasya Samburskaya, Anna Khilkevich sau Tatyana Arntgolts și o să vedeți că am dreptate.

Actriţa trebuie să fie de origine rusă (spune anunțul), să aibă între 25 şi 40 de ani, între 1,50 – 1,80 de metri înălţime. Și 50-80 de kilograme. Trebuie să aibă un cazier curat. Și să ştie să alerge un kilometru în mai puţin de trei minute şi jumătate şi să înoate 800 de metri în 20 de minute.

Membrii de partid sunt de preferat. Glumesc!

Sau nu.

Actriţa aleasă va fi supusă unui antrenament pentru a merge în spaţiu. Ea va fi însoţită de o dublură şi cascadoare, care va face acelaşi antrenament ca ea, dar şi de un alt actor. Filmările vor dura zece zile în spaţiu.

Acest proiect rusesc va fi filmat înainte de blockbusterul lui Tom Cruise şi Doug Liman („Edge of Tomorrow”), despre care se anunțase că va fi primul film cu scene “adevărate” filmate în spațiu.

Cei doi pregătesc de mai mult de o lună acest film foarte ambiţios şi trebuie să viziteze ISS în octombrie 2021 în compania lui Michael Lopez-Alegria, recordmanul ieşirilor în spaţiu la NASA. Nu se ştie dacă această primă călătorie le va permite să aleagă locuri şi chiar să filmeze scene.

 

Exit mobile version