Site icon Editia de Dimineata

S-a deschis primul Fast-Food sănătos din România – KING ROLLS “pentru o lume mai sănătoasă”

sursa: facebook.com

Aproximativ 1,2 milioane de români mănancă la fast-food, iar acest lucru duce la o cheltuială medie anuală de 2mld de lei. Dincolo de risipa economică, acest obicei este evident dăunător pentru sănătate.

Doi tineri antreprenori, Sorin Stoica și Octavian Sârbu, au decis să aducă o alternativă mult mai sănătoasă și gustoasă pe piața consumatorilor de tip fast-food din România. Afacerea KING ROLLS, pune la dispoziție clienților o gamă variată de  produse, de la cele de orgine animală, până la cele pentru vegani/vegetarieni.

Din dorința de a afla mai multe despre acest business, am stat de vorbă cu unul din fondatorii KING ROLLS, Sorin Stoica.

Pe piața din România predomină puiul plin de hormoni și chimicale, însă majoritatea oamenilor nu știu acest detaliu

Octavian Sârbu, sursa: facebook.com

Cum a luat naștere KING ROLLS?

Sorin Stoica: Ideea a plecat de la un singur motiv: împreună cu asociatul meu, Octavian Sârbu, stăteam acasă și discutam problema mâncării chimice și ne-am întrebat “de ce  întotdeauna tot ce-i gustos îngrasă și e nesănătos, iar ce-i bio are gust rău?”, iar acela a fost momentul în care ne-am hotărât să găsim “rețeta succesului”. Noi am văzut această rețetă de la început ca fiind un produs echilibrat din punct de vedere nutrițional, însemnand gust bun, slab în calorii și sănătos.

În ce constau produsele voastre? Cu ce ați venit diferit pe piață pentru a atrage clienții?

În primă fază, am înlocuit carnea de pui cu cea de curcă (este mai fragedă ca cea de curcan). De ce? Pentru că pe piața din România predomină puiul plin de hormoni și chimicale, dar majoritatea oamenilor nu știu acest detaliu. În altă ordine de idei, preparatele noastre conțin carne de vițel, nu de vită, așa cum folosesc majortatea, iar carnea este adusă în totalitate din Italia cu certificat de excelență, iar lipiile din Germania.

sursa: facebook.com

Un aspect foarte important legat tot de conținut este faptul ca folosim salata în 5 culori, având în vedere faptul că fiecare vine cu vitaminele ei.

V-ați inspirat de undeva? Ați primit ajutor de la anumite persoane de pe piață?

Da, fiind la primul business de acest timp, am căutat îndrumare în stânga și-n dreapta, dar pentru a înțelege mai bine industria am început cu vizionarea filmului Mc. Donald’s “The Founder”, după care am început să călătorim prin Europa dupa diverse rețete, până le-am ales pe cele mai bune.

sursa: facebook.com

Doriți să vă extindeți?

Desigur, deja am primit cereri de franciză, dar deocamdată trebuie să mai punem cateva lucruri la punct, după care ne vom ocupa și de extindere pentru o lume mai sănătoasă.

 

Vizitează KING ROLLS online la kingrolls.ro.

Exit mobile version