Site icon Editia de Dimineata

S-a deschis Târgul de Crăciun București

Cu o săptămână întârziere față de alte orașe – în Capitală și apa caldă vine mai greu – în Piața Constituției s-a deschis Târgul de Crăciun București. Mai mult, față de târgurile din Craiova sau Sibiu, cel din București va dura cu o săptămână mai puțin – se va închide pe 26 decembrie.

Principalele atracții: roata panoramică, patinoar, ecran uriaș unde pot fi urmărite meciurile de la CM 2022 Qatar

„Atracția Târgului, roata panoramică uriașă, a fost deja montată, căsuțele pentru meșteri, artizani și pentru bucătarii de mâncare tradițională sunt frumos decorate cu crenguțe de brad, iar scena și patinoarul sunt aproape gata. Căsuțele din turtă dulce, soldățeii și renii cu siguranță îi vor încânta pe copii. Pentru cei mari, iubitori ai fotbalului, vom avea un ecran uriaș pe care vor fi transmise meciurile din Campionatul Mondial, interviuri la vestiare sau scene de culise care nu se văd la televizor”, a scris primarul Capitalei, Nicușor Dan, pe Facebook.

”Atmosfera festivă din Piaţa Constituţiei este completată de un brad de mari dimensiuni. În spaţiul Târgului de Crăciun Bucureşti va fi amenajat, de asemenea, un patinoar de peste 30 de metri lungime şi 20 de metri lăţime, un carusel şi o roată panoramică, înaltă de aproape 40 de metri”, anunţă organizatorii.

Târgul de Crăciun al Municipiului Bucureşti va fi deschis publicului în perioada 20 noiembrie – 26 decembrie 2022, zilnic, de luni până vineri, între orele 12:00-23:00, iar sâmbăta şi duminica între orele 10:00-23:00.

Accesul vizitatorilor va fi gratuit.

Exit mobile version