Site icon Editia de Dimineata

S-au deschis înscrierile pentru Sun Challenge 2023

Cel mai verde eveniment sportiv din București are loc la 1 octombrie.

“Aleargă în Parcul Natural Văcărești și susţine construirea de adăposturi plutitoare pentru păsările din parc! Vino pe 1 octombrie 2023 să alergăm împreună în inima Deltei Văcărești la cel mai verde eveniment sportiv din București, organizat de Sun Plaza în Parcul Natural Văcărești.

Alege una dintre cele trei distanțe, de 5, 10 sau 20 km și înscrie-te la alergare! Banii strânși vor fi folosiți pentru a construi locuințe plutitoare pentru speciile protejate din parc”, anunță organizatorii.

Ce este Sun Challenge?

Sun Challenge Văcărești este cel mai verde eveniment sportiv din București, care încă din 2018 îmbină iubirea pentru sport cu dorința de a proteja natura. Anul acesta Sun Plaza organizează cea de-a 5-a ediție pe data de 1 octombrie 2023.

Contribuțiile de participare sunt diferite în funcție de perioada în care se realizează înscrierea. Până pe 11 septembrie te poți bucura de perioada Early Bird: 120 RON pentru proba de 5 km, 10 km sau 20 km. În perioada 12 – 25 septembrie, participanții plătesc 150 RON pentru toate probele.

Înscrieri AICI

Ce au adus edițiile precedente?

„În anii precedenti am construit o maternitate pentru țestoase (în 2019), am creat un program pentru conservarea vidrelor (în 2021) și am realizat cel mai mare traseu de alergare, lung de 10 km, în inima Deltei Vacaresti (în 2022)”, spun organizatorii.

 

Exit mobile version