Site icon Editia de Dimineata

 “SALVEAZĂ un ÎNGER”, proiect caritabil

Asociația Rezistența prin Cultură organizează în data de 31 mai 2022 la Teatrul Elisabeta din București un concert caritabil pentru susținerea mamelor și nou-născuților din maternitățile din Ucraina, precum și o strângere de fonduri pentru achiziționarea de echipament medical necesar desfășurării activității maternităților din orașele afectate de război.

Pe scena Teatrului Elisabeta se vor reuni artiști români de talie internațională ce vor cânta pentru pace, speranță și solidaritate.

Sopranele Madeleine Pascu și Aida Pascu, baritonii Valentin Vasiliu, Cătălin Petrescu, Florin Ganea și Ștefan Alexandru Constantin, violonistul Bogdan Platy, violoncelistul Andrei Nițescu, precum și pianiștii Alexandru Burcă și Denisa Nițescu își vor unii forțele și talentul într-un regal muzical, dorind să transmită prin puterea muzicii un mesaj de unitate și iubire.

Concertul va fi prezentat de Alexandra Velniciuc și Wilmark și va fi transmis LIVE, pe pagina de Facebook, cât și pe canalul oficial de YouTube al Asociației „Rezistența prin Cultură”.

Partenerii acestui eveniment special sunt Asociația Sothis, Teatrul Elisabeta, Vision Media Plus și Asociația ProValores.

Donațiile se pot face în contul dedicat al Asociației Rezistența prin Cultură IBAN RON: RO79BTRLRONCRT0599624202. Sumele strânse vor fi direcționate pentru achiziționarea de echipament medical, oferind astfel o șansă în plus la viață copiilor din maternitățile distruse din orașele din Ucraina!

Mai multe detalii despre cum puteți dona sau cum vă puteți implica în această cauză găsiți pe site-ul Asociației, la adresa www.rezistentaprincultura.ro

Exit mobile version