Site icon Editia de Dimineata

Starea de sănătate a lui Pele s-a agravat. A fost transferat la terapie intensivă

Deși cei din jurul lui încearcă să-și păstreze optimismul, medicii sent îngrijorați. Fotbalistul de legendă Pele, în vârstă de 80 de ani, a fost transferat din nou la terapie intensivă, acuzând probleme respiratorii. Recent, veștile despre sănătatea lui îngrijorau fanii de pe întreaga planetă.

Edson Arantes do Nascimento ”Pele” a fost recent operat din cauza unei tumori la colon. Era pregătit la începutul acestei săptămâni să fie externat, dar a acuzat probleme respiratorii și a fost din nou trimis spre îngrijire la terapie intensivă.

„După probleme respiratorii, el a fost transferat la terapie intensivă cu titlu preventiv şi, după ce a fost stabilizat, a fost plasat la îngrijire semi-intensivă”, a anunţat spitalul unde este internat Pele.

Starea de sănătate a fostului decar al Selecao s-a deteriorat în ultimii ani, acesta fiind motivul, alături de pandemia de coronavirus, care l-a făcut să rămână practic închis în casa sa de pe litoralul din Sao Paulo, alături de familie şi prietenii săi apropiaţi, departe de atenţia presei.

Exit mobile version