Site icon Editia de Dimineata

Se dă cu burgeri în București!

Dacă ai chef de un burger, în weekend începe BurgerFest 2022.

Evenimentul se va desfășura vineri, sâmbătă și duminică la Verde Stop Arena, pe Barbu Văcărescu 162-164.

Atenție, este vorba de un eveniment reprogramat, la care sunt valabile biletele de la edițiile din 2021 și 2021, anulate din cauza pandemiei.

Dacă nu, un bilet de o zi costă 25 de lei, iar un abonament 40.

70 de sortimente de burgeri

BURGERFEST te invită să burgărești cu peste 70 de sortimente de burgeri, pregătiți de nu mai puțin de 22 de restaurante din întreaga țară, inclusiv din orașe ca Sibiu, Cluj sau Constanța.

Publicul va avea parte de multe ore de relaxare la iarbă verde, de concerte și DJ care se vor ocupa de ambianță și multe activități extra, dedicate celor mari, dar și celor mici. În plus, ca în fiecare an, cățeii sunt mai mult decât bine veniți în spațiul festivalului.

BURGERFEST va desemna pentru al șaselea an consecutiv CEL MAI BUN BURGER, în cadrul unei competiții unde sunt invitate toate restaurantele din festival, jurizate de personalități relevante din domeniul culinar.

Competiția CEL MAI BUN BURGER are loc din nou și la nivelul amatorilor, bucătari ocazionali, oameni care au convingerea că gătesc bine și cred că pot oferi un preparat gustos și inspirat. Pentru această categorie, juriul va fi format din reprezentanții restaurantelor prezente în competiția dedicată profesioniștilor.

 

 

Exit mobile version