Site icon Editia de Dimineata

Se lansează Prima Comedy. Cu Benny Hill și Charlie Chaplin. Și cu “Arabella”

Clever Media anunță lansarea postului tv de comedie al grupului, Prima Comedy.

Prima Comedy le propune telespectatorilor un mix de comedie clasică, show de umor și comedie contemporană. Toate sub sloganul ”don’tworry, be comedy”. 

Din program

Din 3 aprilie, de luni până joi, de la 22.00, Andrei Duban vine pe micul ecran cu una dintre cele mai îndrăgite emisiuni, BANC show. De Ziua Păcălelilor, 1 aprilie, Andrei Duban va prezenta o ediție specială, plină de umor calificat și bun. BANC show este o emisiune live care îndeamnă la râsși voie bună. « BANC show este ceea ce trăiește România de la Revoluție încoace. Este normal să se concretizeze într-o emisiune, pentru că ceea ce trăim, din păcate, noi, românii, este un banc. Câteodată un banc prost, câteodată un banc sec, câteodată un banc bun.

Dar, important e să se finalizeze cu râs, pentru că doar prin râs ne putem salva. Nu va fi un show cu gradene pline de public, cu balet, cu invitați nenumărați, cu juriu. O vom lua ca pe un studio de podcast, că tot e la modă, cu un invitat cu care vom dezbate, pe umor, tema zilei», spune Andrei Duban.

Prime time

Prime time-ul de la Prima Comedy oferă comedie pe gustul tuturor. De luni până joi, de la 19.30, postul de televiziune difuzează un serial ce a scris istorie, “Arabela”. De la 20.00, Gary și soția lui stârnesc hohote de râs în “Bună seara, iubito!” (Goodnight, sweetheart), iar de la 21.00 regele comediei, Benny Hill, is in the house.

După miezul nopții, cea mai tare echipă de IT-iști intră în acțiune în serialul “IT-eam building”.

Pentru cei care doresc să revadă producții românești care au scris istorie, din grila Prima Comedy nu vor lipsi Mondenii, Trăsniții în NATO sau Nimeni nu-iperfect.

 

Exit mobile version