Site icon Editia de Dimineata

Sean Penn este în Ucraina pentru a realiza un documentar despre invazia rusă

Actorul și regizorul american Sean Penn se află la Kiev unde filmează un documentar despre invazia lansată de Rusia, a anunțat joi președinția ucraineană, potrivit AFP și Variety.

Sean Penn a fost fotografiat printre participanții la o conferință de presă guvernamentală de la Kiev și poate fi văzut întâlnindu-se cu președintele Volodimir Zelenski într-un videoclip postat pe contul de Instagram al șefului de stat ucrainean.

„Regizorul a venit special la Kiev pentru a înregistra toate evenimentele care se desfășoară în Ucraina și în calitate de realizator de documentar pentru a spune lumii adevărul despre invazia Rusiei în țara noastră”, se arată într-un mesaj scris în ucraineană pe pagina prezidențială.

„Astăzi, Sean Penn se numără printre cei care susțin Ucraina fiind în Ucraina. Țara noastră îi este recunoscătoare pentru o asemenea demonstrație de curaj și onestitate”, a adăugat acesta.

Serviciile lui Zelenski adaugă că artistul american dă dovadă de un curaj „care le lipsește multor altora, în special politicienilor occidentali”.

Exit mobile version