Site icon Editia de Dimineata

Seară de Halloween cu trupa Black Stone Machine în Manufactura

Luni în 31 octombrie, de la ora 18.00, clubul Manufactura vă invită la o seară de Halloween cu Black Stone Machine din Grecia.

Black Stone Machine este o trupă grecească formată în aprilie 2019 din Alex (chitară/voce), Nick (tobe), George (chitară/voce) și Mike (bas). Primul lor EP intitulat „Black Stone Machine” a fost înregistrat în mai puțin de o lună la Feedback Studios, și conține două melodii: „Bounty Hunter” și „Black Stone Machine” și a fost lansat în iunie.

Heavy Rock – Metal & Blues Country Rock

Black Stone Machine este un amestec perfect între sunetele Heavy Rock – Metal și Blues Country Rock. Prima lor reprezentație live a avut loc la Berlin, urmată de un mini-tur în Grecia. Au urmat înregistrările pentru primul album full și, după cinci luni lungi de lucru, albumul „Crossroads” a fost finalizat. LP-ul lansat la „Ikaros Records” conține12 piese noi cu invitați de la mari trupe grecești precum: Nightstalker, Dentrites și Rusty Bonez. Între timp, piesa „House Of Lies” se află în colecția „Unity vol 1 – In Solidarity With The Refugees of Moria Camp” cu trupe precum: 1000Mods, Villagers Of Ioannina City și alții.

În aprilie 2021, Black Stone Machine a înregistrat o coperta pentru „The Wizard” de la Black Sabbath pentru un album Tribute By Antichrist Magazine împreună cu 45 de trupe din întreaga lume. În iunie același an, EP-ul „One With The Horde” a fost înregistrat împreună cu Babis Papanikolaou (Planet Of Zeus) și Vaggelis Karzis (Full House B.C., Wolfheart, Ex-Rotting Christ) preluând atribuțiile vocale ca invitați. EP-ul a fost lansat pe 10 septembrie 2021. Prima etapă a turneului s-a încheiat în februarie 2022 și acum, câteva luni mai târziu, trupa este pregătită pentru al doilea turneu în zona Balcanilor.

Line up actual:Alex lachitară/voce, George lachitară/voce, John latobe șiJim la chitară bas.

Multe detalii despre eveniment se găsesc pe Facebook.

 

Exit mobile version