Site icon Editia de Dimineata

Serial nou: „NOROCUL LUI LOLI!”

Nimic nu se întâmplă fără un motiv și norocul e de partea celor curajoși”.

Sub umbrela acestui mesajse desfășoară acțiunea noului serial „Norocul lui Loli!”(La suerte de Loli, Telemundo 2021) de la DIVA, cu premiera în 25 aprilie, difuzatde luni până vineri, câte două episoade, de la ora 18:00.

„Norocul lui Loli!” spune povestea lui Loli Aguilar (Silvia Navarro), o femeie independentă, cu o carieră strălucită de producător executiv la Global Radio Group, cea mai mare rețea de radio de pe Coasta de Vest a SUA. În timp ce cariera eieste în plină ascensiune, viața ei personală se află pe plan secund. Ea bucură de libertate și de o viață fără angajamente. Pentru că nu a găsit niciodată dragostea adevărată a luat decizia de a nu avea niciodată copii.

Întorsătura sorții

Atunci când cea mai bună prietenă a ei, Mariana (Jacky Bracamontes), moare, lăsând totul în seama lui Loli, inclusiv doi copii, cursul vieții sale se schimbă radical.

Vestea surprindepe toată lumea, în special pe Loli, care se simte cea mai puțin calificată pentru a crește copiii celei mai bune prietene. Loli va trebui să înfrunte noua ei realitate și să realizeze că cel mai important lucru nu este cariera ei, ci familia și dragostea.

Născută în Mexic, Silvia Navarro este o vedetă de televiziune, film și teatru, cunoscută mai ales pentru rolurile din serialele TV “Caer en Tentación”, “Cuando Seas Mía” și “Mi Corazón es Tuyo”.

Actrița Jacky Bracamontes, gazda celui de-al doilea sezon al “La Voz México”, se alăturăși ea distribuției pentru o apariție specială. Pe lângă rolul din“La Voz”, Jacky Bracamontes este cunoscută pentru rolurile sale din mai multe telenovele de succes precum “Las Tontas No Van al Cielo”, “Heridas de Amor” și “Sortilegio”.

 

Exit mobile version