Site icon Editia de Dimineata

Share & Subscribe. Șapte actori și o rețetă de succes. Premiera, în curând

Spectacolul, pe un text contemporan, prezentat în premieră absolută, reunește, pentru prima dată în aceeași poveste ȘAPTE VEDETE marcante ale teatrului românesc: Marius Manole, Mirela Oprișor, Șerban Pavlu, Medeea Marinescu, Vlad Zamfirescu, Diana Român și Andi Vasluianu!

Nici o altă producție teatrală nu a reușit să aducă toate aceste nume pe un singur afiș!

Este a șaptea colaborare între regizorul Vlad Zamfirescu și dramaturgul Alex Popa. Dintre spectacolele anterioare amintim All Inclusive, Pe o pânză de păianjen, Totul se transformă.

În cele șapte scene ale spectacolului Share & Subscribe,care se derulează cinematografic,rapid și provocator,publicul este purtat,pe valuri de umor, printr-o poveste surprinzătoare, profund umană și cu adevărat memorabilă, în care strălucesc talentul excepțional al celor șapte actori, viziunea regizorală discret rafinată a lui Vlad Zamfirescu, precum și răsturnările de situație, de ritm și de emoție,marca AlexPopa.

Primele două spectacole sunt programete pe 9 și 16 mai la Sala Mare a TNB, orele 20.00. Alte două spectacole vor veni la 9 și 10 iulie.

Exit mobile version