Site icon Editia de Dimineata

Și animalele, ca oamenii. Un urs fură un sac de porumb (VIDEO)

Romsilva continuă să ne amuze cu imagini surpinse de camerele sale video. De data aceasta o cameră de monitorizare a surprins un hoțoman.

Notați-vă semnalmentele. Tinerel, deși unii îl cunosc sub numele de „Moș Martin”, blănos, peste 120 de kilograme.

Ursul  care „fură” un sac de porumb dintr-un observator al unui punct de hrănire al animalelor sălbatice amenajat la Ocolul Silvic Teregova, în Caraș-Severin, a fost surprins de o cameră de monitorizare.

„Suntem în căutarea unui mic hoțoman care ne-a lăsat fără un sac de porumb. Semnalmente: blănos, simpatic, ingenios, micuț, bun cățărător, trăiește în pădurile administrate de Ocolul Silvic Teregova, are nas fin și abilități în ”subtilizarea” lucrurilor. Ursul juvenil din imagini a reușit să subtilizeze un sac de porumb dintr-un observator al unui punct de hrănire al animalelor sălbatice amenajat de specialiștii Romsilva la Ocolul Silvic Teregova din cadrul Direcției Silvice Caraș-Severin. Imaginile amuzante au fost filmate de o cameră de monitorizare instalată de colegul nostru Petru Stoicănescu”, scrie Romsilva în postarea ce însoțește filmulețul cu ursul.

Vezi video mai jos

Exit mobile version