Editia de Dimineata

Și Teatrul Excelsior reia spectacolele. Unde mergem DUMINICĂ

Teatrul Excelsior reia spectacolele cu public în sală începând de duminică. Accesul se va face în limita a 30% din capacitatea sălii, în conformitate cu regulile în vigoare.

Primul spectacol programat este, de la ora 19:00, „Interzis sub 18 ani” de Mihaela Michailov, în regia Lenuş-Teodora Moraru.

Teatrul Excelsior reia spectacolele – „Interzis sub 18 ani”

„Interzis sub 18 ani” este spectacolul unei confruntări-elastic. „De o parte sunt copiii care vor să decidă pentru ei, copleşiţi la un moment dat de apăsarea propriilor lor decizii, de cealaltă parte sunt părinţii care trăiesc între semi-maturizare, absenţă temporară şi hiper-implicare în viaţa copiilor. Copiii căutându-şi bezmetic un sens şi părinţii care le vor tot binele din lume. Doar că, uneori, „binele” îi încurcă pe toţi. Fiecare devine captiv într-un cerc de angoase care apasă tare”.

În zilele următoare la Excelsior sent programate alte spectacole. Pe 13 februarie va fi prezentată, pe scena Sălii „Ion Lucian”, comedia „O noapte furtunoasă”, regizată de Stelian Milu, iar pe 14 februarie se va juca spectacolul „Arlecchino şi pierdutele iubiri” semnat de Enrico Bonavera.

Excelsior anunță că în paralel va continua și activitatea online.

Biletele pot fi achiziţionate prin intermediul platformei bilet.ro

Citește și:

Se reiau tururile ghidate la TNB

 

Exit mobile version