Site icon Editia de Dimineata

Sibiu. Premieră la Teatrul Gong

Premiera spectacolului „Fata babei şi fata moşneagului” după Ion Creangă, în regia Evei Lábadi, va fi prezentată sâmbătă, 5 iunie, de la ora 18.00, la Teatrul pentru Copii şi Tineret „Gong” din Sibiu.

Din distribuţia spectacolului fac parte actorii Anton Balint, Lucia Barbu, Daniela Dragomir, Gabriela Mitrea, Angela Páskuy, Raluca Pavel, Adrian Prohaska şi Claudia Stühler. Spectacolul are o durată de aproximativ 50 de minute şi este recomandat copiilor cu vârsta peste 5 ani.

„Fata babei şi fata moşneagului” este un spectacol cu actori şi păpuşi ce propune o călătorie iniţiatică într-o lume fabuloasă despre rău şi bine. Construit ca un laborator cu poveşti, spectacolul de la Sibiu este unul al antitezelor, în care răbdarea şi blândeţea conturează nucleul unei lumi mereu învingătoare.

„Ne-am dorit să montăm un titlu reprezentativ din folclorul românesc şi din opera marilor scriitori români. Cred că un astfel de proiect e absolut necesar pentru a completa lecţiile online din pandemie cu o activitate de grup care să contribuie la o mai bună înţelegere şi promovare a lecturilor şcolare”, a declarat Adrian Tibu, managerul Teatrului pentru Copii şi Tineret din Sibiu.

Accesul publicului se face pe baza biletelor puse în vânzare la sediul teatrului sau online, prin teatrulgong.ro, cu respectarea tuturor măsurilor de distanţare socială şi siguranţă sanitară. Preţul unui bilet este de 12 lei, tarif flexibil.

 

Exit mobile version