Site icon Editia de Dimineata

Sibiul va fi legat de București prin 5 zboruri săptămânale

Sibienii și turiștii se vor putea bucura de zboruri directe pe ruta Sibiu – București din 27 martie 2023. Air Connect a anunțat cinci zboruri noi pe această rută.

De la Aeroportul Internațional Sibiu se vor desfășura cinci zboruri săptămânal pe ruta Sibiu – București. Mai exact, luni va fi un zbor, iar miercuri și vineri vor fi câte două zboruri, unul dimineața și altul după-amiaza, astfel încât cei care vor opta pentru acest mijloc de transport să poată călători rapid.

„Orarul este bazat pe cinci frecvențe săptămânale, gândite atât pentru a putea deservi traficului turistic, dar și oamenilor de afaceri, având în zilele de miercuri și vineri câte două zboruri. Practic, se va putea pleca dimineața din Sibiu și se va putea reveni pe parcursul după-amiezii la Sibiu”, spune Tudor Constantinescu, Director General al Air Connect.

Este o sărbătoare să vedem că visul pe care l-am avut în a propune o conexiune directă între București și Sibiu se bucură de un asemenea interes.

Sperăm să transformăm acest vis în realitate și să producă valoare prin operarea zborurilor și prin rezultatele comerciale pe care aceste zboruri le vor aduce companiei Air Connect, dar și prin suportul propus pentru dezvoltarea Sibiului, a comunității locale, a regiunii prin oferirea unei platforme de transport sigure, rapide moderne între București și centrul țării.

Suportul se vrea a fi un „incubator” pentru dezvoltarea turismului, a business-ului, pentru dezvoltarea relațiilor dintre cele două regiuni”, adaugă Constantinescu.

De asemenea, Tudor Constantinescu, Director General al Air Connect a anunța că vor fi și curse de tip charter către Skiathos, Grecia în sezonul estival.

Exit mobile version