Site icon Editia de Dimineata

SMILEY. Declarație de dragoste pentru fetița sa

La trei zile după ce a devenit tată, Smiley a lansat o piesă, o declarație de dragoste, pentru fetița sa – Până la tine.

Piesa este lansată şi cu un videoclip în care artistul apare într-o expoziţie de tablouri care-l surprind în cele mai importante momente din cariera lui artistică.

„Inima mi-a zis că ai sosit/ Cine-s eu să o contrazic?!/ Ai adus Soarele cu tine/ Pentru noi e răsărit/ Mi-ai arătat că până acum eu n-am iubit pe nimeni,/ Pe nimeni până la tine”, sunt parte din versurile refrenului piesei prin care Smiley.

„Am încercat să găsesc o formulă cât mai simplă şi mai directă de a ilustra sentimentul melodiei, de a transmite că momentul în care întemeiezi o familie este ceva unic şi că bucuria acestui moment este mult mai mare decât tot ce ai trăit până atunci. De aici şi metafora vizuală pe care am ales să o folosim. A fost o plăcere şi o premieră să lucrez direct cu Smiley în relaţia de regizor-actor şi suntem foarte bucuroşi de ce am realizat”, a declarat artistul Dorian, care semnează regia clipului „Până la tine”, alături de Nicu Drăgan ca editor şi director de imagine.

Să ascultăm piesa, nu?

 

Exit mobile version