Site icon Editia de Dimineata

Șoferul-Dorel și-a uitat pasagerii încuiați în autobuz. (serios, chiar așa îl cheamă) VIDEO

O întâmplare amuzantă (zicem noi, alții s-ar putea să nu fie de acord) s-a petrecut la Suceava. Unde șoferul Dorel (serios, chiar așa îl cheamă) a oprit în stație și a coborât să-i ia un suc. Uitând pasagerii în autobuz.

Evenimentul s-a petrecut în stația Orizont, din cartierul Burdujeni, în microbuzul de pe linia 22. Cu gândul să își ia ceva de mâncare sau poate un suc, șoferul de autobuz a coborât să meargă la chioșcurile din zonă, uitând că are în mașină călători, cărora trebuia să le deschidă ușile, scrie Monitorul de Suceava.

Captivi în autobuz

“Ne-a lăsat aproximativ 10 minute în autobuz. Am ajuns în stație la 15.33 și la 15.42 a revenit și a deschis ușile. Nu am pățit așa ceva niciodată… Am bătut în geam, să ne audă cineva, să îl anunțe că suntem acolo, dar… nimic.”, a spus Andrei, unul dintre cei doi prizonieri fără voie.

Cei doi călători au încercat să sune și la TPL Suceava (operatorul de transport), însă nu a răspuns nimeni. Așa că au trebuit să aștepte întoarcerea la autobuz a șoferului.

Ce va păți Dorel?

Conducerea TPL Suceava, sesizată despre eveniment, a verificat reclamația inclusiv pe camerele video din microbuz, confirmând cele spuse de călători. Directorul TPL, Gabriel Petruc, a spus că șoferul, Dorel C., va fi sancționat disciplinar cu micșorarea salariului, iar la expirarea contractului de muncă, în martie, nu va mai fi prelungit.

 

Exit mobile version