Site icon Editia de Dimineata

Sony relansează Walkman-ul. Costă 3.200 de dolari și n-are nicio treabă cu aparatul legendar (VIDEO)

Cele mai recente modele din linia emblematică Walkman de la Sony vin cu prețuri extrem de ridicate: 1.600 USD pentru modelul de bază și până la 3.200 USD pentru un model placat cu aur.

Este o schimbare destul de mare față de perioada de glorie a Walkman-ului în anii 1980 și 1990, când s-a vândut cu prețuri între 100 și 200 de dolari, dar există un motiv întemeiat pentru asta: player-ul de muzică iconic de la Sony a evoluat destul de mult din perioada sa de glorie, când a servit în principal ca mijloc de redare a casetelor pline cu melodii înregistrate de la radio.

În zilele noastre, linia Walkman de playere muzicale dedicate este destinată pieței de nișă a audiofililor care doresc să asculte formate audio lossless („fără pierderi” de calitate). În acest scop, cele mai recente modele din gama Walkman prezintă componente de ultimă generație menite să vă ajute să profitați la maximum de muzică, iar dispozitivele Walkman acceptă o varietate de așa-numite formate audio „fără pierderi” – aceeași muzică, dar cu mult mai multe date.

Noile modele Walkman acceptă spațiu de stocare suplimentar prin sloturile pentru carduri SD. Modelul de 1.600 de dolari vine cu 128 GB de stocare internă, iar modelul de 3.200 de dolari vine cu 256 GB. Ambele vor fi lansate în aprilie.

Exit mobile version