Site icon Editia de Dimineata

Spectacol comemorativ la 85 de ani de la moartea lui Brâncuși, pe scena Teatrului Dramaturgilor Români

Teatrul Dramaturgilor Români prezintă miercuri, 16 martie, începând cu ora 19:00, spectacolul „BRÂNCUȘI, DRAGOSTEA MEA!”, eveniment comemorativ la împlinirea a 85 de ani de la moartea marelui artist.

Inspirat de cartea Brâncuși, dragostea mea!, a Claudiei Motea, tradusă și publicată deja în zece limbi, acest spectacol multimedia aduce în prim plan marile iubiri ale lui Brâncuși, cu femei celebre care i-au fost muze: Margit Pogany, Maria Tănase, Eileen Lane, Peggy Gugenheim, Madame Leonie Ricou, Maria Bonaparte, Cella Delavrancea, Baroneasa Renee Irana Frachon și Milița Petrașcu.

Toate cele nouă personaje feminine sunt interpretate de actrița Claudia Motea, care dovedește o adevărată performanță artistică, printr-o doză magică de talent și dăruire, în crearea diversă a acestor personalități complexe, relatează Radio România Cultural.

Iată un spectacol fascinant, în regia semnată de Beatrice Rancea, care evocă adevăratele povești de iubire din viața marelui artist, trăite în atelierul său din Montparnasse și care sunt menite să ajungă la sufletul cât mai multor spectatori!

Vocea lui Brâncuși aparține actorului Marius Bodochi.

Biletele pot fi achiziționate de pe platforma www.bilet.ro sau pot fi rezervate prin email la rezervari@teatruldramaturgilor.ro

Pentru rezervări telefonice, acestea se pot face de luni până vineri între orele 09.00 – 17.00 la numărul de telefon 0756 021 106.

Exit mobile version