Site icon Editia de Dimineata

Stațiune bătrână, încă în formă, își caută identitatea. Concurs de LOGO pentru Mamaia

Bătrâna stațiune Mamaia este în căutarea unei noi identități. Primul pas este crearea unui logo, motiv pentru care s-a anunțat demararea concursului național de soluții creative de branding, care să aducă un plus de coerență și atractivitate în prezentarea identității stațiunii Mamaia.

Etapa înscrierilor începe astăzi prin transmiterea propunerilor pentru etapa 1 de concurs. Sunt 10 lucrări preselectate, iar cele mai remarcabile 3 dintre ele vor fi remunerate substanțial:

“Să ai în portofoliul tău logo-ul sau sloganul celei mai votate stațiuni turistice din România (în cadrul competiției Destinația Anului 2023) poate fi o bună confirmare pentru orice creativ (designer, art director sau copywriter) care își caută drumul în frumoasa lume a brandurilor de oraș sau desținație. Vă invităm să îndrăzniți”, a declarat Felix-Constantin Tătaru, Președintele Institutului pentru Orașe Vizionare.

Concursul cuprinde mai multe termene:

Fiecare vizitator unic poate vota o singură propunere de logo și slogan, în funcție de preferință. Selecția finală a celor 3 propuneri se va face luând în considerare 40% pondere  vot public și 60% pondere a votului juriului. Toate cele 3 propuneri finaliste vor fi remunerate. În această remunerație este inclusă și posibilitatea revizuirii propunerii conform unei runde de feedback din partea juriului.

Decizia finală a propunerii câștigătoare va fi luată de juriu, alături de OMD Mamaia Constanța din analiza celor 3 propuneri finaliste, revizuite potrivit feedback-ului juriului. Participantul al cărui logo va fi folosit de către brandul de destinație va realiza și manualul de brand, specificațiile tehnice fiind incluse în regulamentul disponibil online pe www.concurslogomamaia.ro.

Exit mobile version