Site icon Editia de Dimineata

STB, a patra zi de grevă. Situația a escaladat din nou duminică dimineața, deși 25% din parcul auto e în trafic

A patra zi de grevă la STB. Transportul în comun nu funcţionează nici duminică în Capitală, şoferii de la Societatea de Transport refuzând să iasă pe traseu. Mai mulţi angajaţi s-au adunat la Autobaza Titan, unde se află şi forţe de ordine.

Conducerea Societăţii de Transport Bucureşti solicită în continuare angajaţilor să-şi reia activitatea şi anunţă că 25% din parcul auto se află în trafic, respectiv 82 de tramvaie din 181, 65 de troleibuze din 86 şi 15 autobuze din 460.

Societatea de Transport Bucureşti (STB) asigură duminică dimineaţa 25% din capacitatea programată, deşi sunt în continuare sute de şoferi care refuză să iasă pe traseu.

„În momentul de fata asigurăm circa 25% din parcul de vehicule programat. Vehiculele pot fi localizate în timp real folosind aplicaţia INFO TB”, a declarat pentru Agerpres directorul general al STB, Adrian Criţ.

UPDATE

Un număr de 188 de vehicule erau pe traseu duminică, la ora 16:00, dintr-un total programat de 762, cele mai multe fiind tramvaie şi troleibuze.
Astfel, pe traseele din Capitală circulau, la ora 16:00, 88 de tramvaie, dintr-un total programat de 172, respectiv 77 de troleibuze din 100 de vehicule programate, în timp ce numărul autobuzelor era de 23, dintr-un total de 490 de autobuze programate pentru duminică.
La tramvaie, niciun vehicul programat nu ieşise duminică pe traseu din Depoul Giurgiului, dar ieşiseră toate tramvaiele programate din depourile Bucureştii Noi şi Victoria.
La troleibuze, niciun vehicul programat nu ieşise din Depoul Bujoreni, dar ieşiseră toate troleibuzele programate din depourile Bucureştii Noi şi Berceni.
La autobuze, din depourile Bujoreni, Ferentari şi Alexandria nu ieşise duminică niciun vehicul din cele programate. De altfel, autobuzele sunt cele mai puţin prezente în trafic: din Depoul Titan, care avea cel mai mare număr de autobuze programate pentru duminică – 78, doar 5 maşini erau pe traseu duminică la ora 16.
Exit mobile version