Site icon Editia de Dimineata

Ștefan Bănică vine cu al treilea Concert de Crăciun la Sala Palatului

La cererea publicului, după două concerte sold out, 16 și 17 decembrie, ȘTEFAN BĂNICĂ adaugă și al treilea Concert de Crăciun la Sala Palatului, pe 15 decembrie.

După o pauză de 2 ani, impusă de pandemie și restricții, Ștefan Bănică revine în luna decembrie la Sala Palatului cu celebrele sale Concerte de Crăciun, o tradiție fără egal în showbiz-ul românesc.

Dacă inițial artistul a anunțat două concerte de Crăciun, pe 16 & 17 decembrie, la cererea mare din partea publicului – biletele pentru cele două spectacole anunțate fiind deja SOLD OUT – organizatorii au decis suplimentarea cu încă un concert de Craciun pe 15 decembrie.

Asadar, Ștefan Bănică va susține concertele pe 15, 16, 17 decembrie, ora 19:30, pentru al nouăsprezecelea an la Sala Palatului, o performanță unică a unui artist român.

“Sunt bucuros să aflu că doriți să veniți în număr atât de mare la concertele mele de Crăciun de la Sala Palatului. Concertele anunțate pe 16 și 17 decembrie sunt deja SOLD OUT. Mulțumesc! Așa că, împreună cu organizatorii, am decis suplimentarea cu încă un concert de Crăciun, pe 15 decembrie. Vă aștept cu drag pe 15, 16, 17 decembrie, de la ora 19:30, pentru al nouăsprezecelea an la Sala Palatului, să fim din nou împreună, dupa doi ani și să trăim acea energie unică, magică a concertului de Crăciun” – a declarat Ștefan Bănică.

Biletele se găsesc online pe vandbilete.ro, entertix.ro, salapalatului.ro, eventim.ro, iabilet.ro, myticket.ro, blt.ro și la casa de bilete a Sălii Palatului.

 

 

 

 

 

Exit mobile version